Voor 19:00 besteld = De volgende dag in huis!

Only Here aangesloten bij Trusted Shops Keurmerk!

veilig-winkelen-trusted-shops-marlaine-wolwinkel

Only Here aangesloten bij Trusted Shops Keurmerk!

Met ingang van 26 november 2022 is Only Here officieel door de keuring gekomen van het keurmerk Trusted Shops.
Dit betekent dat onze onderneming nu voldoet aan alle voorwaarden om het keurmerk te tonen op de website en onze klanten kopersbescherming kunnen aanbieden.
Betrouwbaarheid en service heeft altijd hoog in het vaandel gestaan bij ons, en met deze stap willen we dit nogmaals onderstrepen.

We zijn dan ook trots dat we dit hebben bereikt en zien graag alle feedback terug. Trusted hops verzorgt dan ook de review uitnodigingen die enkel worden verstuurd na een geverifieerde aankoop en is altijd een onafhankelijke partij in dit proces.

Als lid van het keurmerk dragen we dus bij aan meer transparantie naar onze consumenten toe, en kunnen we de winkelervaring nog meer verbeteren. Een aankoop bij een webwinkel met een keurmerk geeft dus meer zekerheid en garantie.

Kortom; heb je weleens een kijkje genomen op de site en had u twijfels over de levering of producten van Only Here? Bestel dan nu veilig met de aankoopbescherming bij Only Here en geniet direct mee van de beste prijs voor het beste product!

0