Voor 19:00 besteld = De volgende dag in huis!

Verzending & Retourneren

Verzending & Retourneren

Herroepingsrecht

Als consument in Nederland heeft u binnen de wetgeving recht op een herroepingsrecht binnen 14 dagen bij een online aankopen. Dit geeft u het recht om de koop zonder opgaaf van reden  te annuleren en het product te retourneren en/of ruilen indien het u niet bevalt. Indien u hier gebruik van wilt maken dient u dit duidelijk kenbaar te maken middels de retour procedure op onze website. Er zitten enkele voorwaarden verbonden aan het herroepingsrecht.

  • Het product dient binnen 14 dagen na uw ontvangst gemeld te worden bij Only Here als retour.
  • De aankoop dient particulier te zijn aangeschaft. Indien het een zakelijke koop betreft vervalt uw recht op herroeping aangezien er geen sprake is van een consumentenkoop.
  • Het product mag enkel kort getest zijn om te kijken of het bevalt.
  • Het product dient compleet in originele verpakking en accessoires geretourneerd te worden in dezelfde staat als dat het naar u toe is verstuurd.
  • Er mag geen zichtbare schade of gebruikerssporen op het product te vinden zijn. Bij constatering hiervan kan er een bedrag in rekening worden gebracht.
  • De klant heeft de keuze om via Only Here een retourlabel (max €10,-) te printen of zelf het product naar ons te retourneren. In het laatste geval geschiedt dit geheel op eigen risico. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om het persoonlijk naar ons toe te brengen op locatie in Utrecht.
  • Het herroepingsrecht geldt niet bij producten die bij ons op locatie zijn afgehaald, ook niet als dit via de website is besteld en later afgehaald bij ons.
  • Producten welke na verbreken van de verzegeling of openen van de verpakking om hygiënische redenen niet retour kunnen worden genomen (zoals AirPods, headsets en elektrische tandenborstels). Twijfelt u of dit van toepassing is? Dan kunt u dit altijd vragen ter verduidelijking.
  • Producten die persoonlijk van aard zijn of zodanig gepersonaliseerd zijn vallen niet onder het herroepingsrecht.

Let op: Bij retourneren worden retourkosten (max €10)  in rekening gebracht. Dit geldt ook als u gratis verzending heeft gekregen bij aanschaf van het product!

Klik hier om een retourproces te starten.

Garantie

Bij aankoop van een product op onze website geldt de wettelijke fabrieksgarantie van de fabrikant. Only Here hanteert ten alle tijden de garantievoorwaarden van de fabrikant. Let op: Bij constatering van het jailbreaken, rooten of manipuleren van een besturingssysteem of software vervalt uw recht op garantie en bent u zelf aansprakelijk voor alle gevolgen nadien. Dit geldt ook voor apps die malware of virussen met zich meedragen en zodoende voor een system crash kunnen zorgen.

Reparatie buiten de garantie

Is uw toestel stuk gegaan door gevolg van val-, stoot-, of vochtschade? Dit valt niet binnen de garantie maar we denken graag met u mee. Wij kunnen dit wellicht goedkoper laten repareren dan wanneer u dit zelf laat doen en afhankelijk van de schade en/of defect is er de mogelijkheid om het in te ruilen bij ons.

Leentoestel

Heeft u een toestel opgestuurd voor garantie en u heeft dringend een toestel nodig? Vraag naar de mogelijkheden voor een leentoestel.

Verzend methoden & Levertijd

Wij verzenden onze pakketten standaard aangetekend en verzekerd met PostNL. Dit kan bij een afhaalpunt of bij u thuis. Een levering aan huis word niet bij de buren afgeleverd, maar gaan automatisch naar de dichtstbijzijnde pakketpunt in de buurt. Uw zending is dus ten alle tijden verzekerd verzonden, waardoor u met een gerust gevoel kunt bestellen.  De levertijd bedraagt meestal 1 dag indien het op werkdagen tot uiterlijk 19.00 is besteld. Bestellingen die in het weekend zijn geplaatst worden doorgaans op dinsdag geleverd.

0