WERKDAGEN TOT 19.00 UUR BESTELD = DE VOLGENDE DAG IN HUIS!
WERKDAGEN TOT 19.00 UUR BESTELD = DE VOLGENDE DAG IN HUIS!
  • 0

Over ons

 

Only Here is een kleine en snel groeiende onderneming die actief is in telecom & electronica branche.   

Onze kernactiviteiten zijn het in- en verkopen van zowel nieuwe als gebruikte smartphones van de welbekende topmerken. We verkopen al onze producten via de marge regeling en kunnen hierdoor stevig concurreren met de bekende grote aanbieders. Wij  zijn hierdoor een stuk goedkoper dan de reguliere winkelprijzen. Tevens houden wij de trends goed in de gaten zodat wij u van de meest recente producten kunnen voorzien.

Onze focus ligt vooral op de merken Apple, Samsung & Huawei. Ook voor andere topmerken kunt u weleens bij ons terecht.  Wij benadrukken graag dat wij uitsluitend originele toestellen aanbieden en geen refurbished of clone devices.

Only Here biedt daarnaast de mogelijkheid om uw huidige toestel in te ruilen en voorziet u kosteloos van oprecht advies omtrent een aankoop en / of hulp bij de overdracht van uw data op uw nieuwe toestel. Inruil gebeurt in principe altijd bij ons op locatie in Utrecht waar u op afspraak langs kunt komen.

 

[google-reviews-pro place_photo=https://lh3.googleusercontent.com/p/AF1QipPk6QTSB6mof-KQ29v99l2W5QwHXyKMXquZbtvq=s1600-w300-h300 place_name="Only Here" place_id=ChIJNR_AMiBvxkcRO2Uo24lhTmQ auto_load=true rating_snippet=true sort=1 min_filter=4 disable_user_link=true write_review=true view_mode=grid lazy_load_img=true]